Monday, July 21, 2008

Πίσω από τις λέξεις..


Η δήλωση(by Δώνης) ήταν:"θα παίξουμε με 433 ή 442 σε ρόμβο".Η μισή προετοιμασία έχει τελειώσει και για ρόμβο λόγος δε γίνεται.Επίσημη δικαιολογία το ότι οι παίχτες δεν μπορούν να τα μάθουν όλα σε λίγο χρόνο.Απάντηση σε αυτό δεν έχω.Το δέχομαι,είναι στόκοι.

Μια άλλη δήλωση(by μέτοχοι) ήταν:"'Eχουμε μεγαλύτερο budget από πέρυσι".Aν μας θυμίζαν και πόσο ήταν το περυσινό και από ποιες πηγές προήλθε θα γελούσαν όλοι με το ανέκδοτο..

Επίσης το άλλο ανέκδοτο(by Δώνης)το είπε ο Γιώργος για τον Rivaldo:"Θα παίζεις ή αριστερά στους τρεις της επίθεσης(πάει και έρχεται) ή αριστερά στους τρεις του κέντρου(Καλό!)".

Ακόμη(by Δώνης):"Οι Ρίκκα και Σκόκο ήταν δικές μου επιλογές".Χμμμ.Άρα τους άλλους τους πήραμε με αμπεμπαμπλόμ.
Άλλη μια δήλωση(by Λύμπε):"'Ηθελα να μείνω αλλά αν ερχόταν πρόταση θα ζητούσα να φύγω".Απολύτως σαφής.
Και άλλη μια(by Δώνης):"Δεν θα πάρουμε μέτριους παίχτες".Σωστά τέτοιους έχουμε μπόλικους.
Συνεχίζουμε (by Δώνης):"Aν δεν βρούμε αυτό που θέλουμε μπορεί και να μην πάρουμε άλλους παίκτες".Μάλιστα.Πάντως με τέτοια μυαλά δε γ_μάς.
Επίσης(by Δώνης):"Είναι καλό που υπάρχουν 5 κεντρικοί αμυντικοί γιατί υπάρχει συναγωνισμός".Ας το δεχτούμε.Το ότι υπάρχει στην ουσία ένας μπακ?Πώς το εξηγείς?
Τέλος (by Rivaldo):"Αν συνεχίσει έτσι ο Δώνης θα πάει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα".Το κατάλαβες και συ ε?Σκατά καταντήσαμε.
Kαι μια είδηση:O Αστήρ Τριπόλεως δίνει 3 εκ για έναν παίκτη.Σιγά,εμείς δώσαμε τόσα τα τελευταία 5 χρόνια σύνολο.


ΑΧ

Thursday, July 17, 2008

ΠΟΣΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?

Αυτό φυσικά εξαρτάται από το πώς βλέπει ο καθένας τα πράγματα… Οι παίκτες καθημερινά στην Αυστρία δέχονται την κατήχηση του Δώνη σχετικά με το 4-3-3, ένα σύστημα που δίνει το πλεονέκτημα της μετατροπής από αμυντικό σε επιθετικό με…το πάτημα ενός κουμπιού. Βασικό συστατικό του συστήματος αυτού οι ακραίοι αμυντικοί, οι οποίοι θα πρέπει να είναι ισορροπημένοι στα αμυντικά και επιθετικά τους καθήκοντα. Κάτι σαν Μπορμπόκης- Κασάπης δηλαδή, παίκτες να μη χάνουν τη θέση τους και να ξέρουν τι να κάνουν με την μπάλα σε οποιοδήποτε τρίτο του γηπέδου. Από το τωρινό ρόστερ το ρόλο αυτό δεν μπορεί να παίξει καλά κανείς και εξηγούμαι. Ο Ράμος δεν κρατάει τη θέση του και έχει κακή τελική προσπάθεια, ο Γεωργέας δεν είναι τόσο αθλητικός αλλά αμυντικά δεν τον περνάει κανείς εύκολα, ενώ ο Αρουαμπαρένα παρουσιάζεται βαρύς και ανόρεχτος, οπότε προβλέπεται να υπάρξει μεγάλο πρόβλημα στα άκρα, εκτός αν ο Κουτρουμάνος δείξει έτοιμος να ανταπεξέλθει στο επίπεδο της ΑΕΚ και έρθει κάποιος στα αριστερά να λύσει το χρόνιο πρόβλημα που κρατάει από την εποχή των παραπάνω (Κασάπη, Μπορμπόκη).

Στο κέντρο λείπει ένας Ζήκος, ένας Κατσουράνης, δηλαδή ένας έμπειρος παίκτης με καλή πάσα και δυνατός αμυντικά, δηλαδή ένας λίμπερο της μεσαίας γραμμής που θα ενώνει την ομάδα κρατώντας τις γραμμές κοντά και ανοίγοντας το παιχνίδι. Όσο καλός κι αν είναι ο Ρίκκα, όσο εξελίξιμοι κι αν είναι ο Γκέντσογλου με τον Ταχτσίδη, όσο και να βελτιωθεί ο Ενσαλίβα, το ρόλο αυτό δεν μπορούν να τον αναλάβουν. Άρα, απαιτείται μεταγραφή και μάλιστα παίκτης πρώτης γραμμής…

Μεσοεπιθετικά τα πράγματα μοιάζουν καλύτερα αν και διαβάζω πως ο Σκόκο δεν προσαρμόζεται εύκολα ακόμα και έχει πρόβλημα στην τακτική. Το κενό του Λύμπε δύσκολα θα καλυφθεί όπως έχω γράψει, ενώ πιστεύω πως είναι δύσκολο ο Μπλάνκο να κάνει χρονιά σαν την περσινή. Παρόλα αυτά τα άκρα είναι καλυμμένα, ας μην ξεχνάμε πως ο Λαγός είναι μεταγραφή φέτος και δεξιά υπάρχουν κάποιες επιλογές, χωρίς να υπάρχει όμως κάποιος κλασικός ακραίος.

Το πρόγραμμα για άλλους λέει πολλά, για άλλους τίποτα. Οι πρώτες 6 αγωνιστικές είναι πάντως φωτιά, όπως και να το δει κανείς και θα πρέπει οι νέοι παίχτες να έχουν δέσει καθώς δεν υπάρχει περιθώριο για κακό ξεκίνημα. Κατά σειρά αντιμετωπίζουμε Παο, Παοκ εκτός, Ηρακλή, Πανιώνιο και Ολυμπιακό εκτός και Λάρισα. Όλοι μας έκοψαν βαθμούς πέρσι εκτός του Παοκ, που όμως φέτος είναι ισχυρότερος από πέρσι. Έτσι, αν ο μέσος και ο μπακ έρθουν αρχές Αυγούστου, πότε θα δέσουν με τους υπόλοιπους? Οι κινήσεις λοιπόν είναι επιβεβλημένες και μάλιστα θα πρέπει να γίνουν.. χθες κι όχι αύριο… Όχι, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι!

Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ORIGINAL

Επιτέλους, ο Χατζηχρήστος έγινε πρόεδρος. Επιπλέον, η ερασιτεχνική ανέλαβε και το μπάσκετ. Παρόλα αυτά βλέπω όλα να γίνονται θυσία στο βωμό του νέου γηπέδου και να ξεκινάει μια ακόμα πιο ανελέητη κόντρα με τη διοίκηση. Ελπίζω να τα βρουν κάποια στιγμή και ας ξεκινήσει αυτό από την ανακοίνωση για το προπονητικό κέντρο την άλλη εβδομάδα. Άντε, σιγά σιγά να μπαίνουν όλα σε μια σειρά, βαρέθηκα τις φαγωμάρες… Αφού παρακαλάω να γυρίσει το ρολόι στο 2004 με τον Κόντη και τον Κρασσά και τον κόσμο ενωμένο…


Ο φίλος ο Α.

Thursday, July 10, 2008

ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΥΜΠΕ....ΤΙ?


Οι μέρες περνάνε και όλες οι κινήσεις δείχνουν πως η διοίκηση δεν έχει σκοπό να ματώσει για να φέρει ένα μεγάλο όνομα. Αντίθετα, δεν προσπάθησε να κρατήσει το μεγαλύτερο μετά το Ριβάλντο παίχτη του ρόστερ, το Νίκο Λυμπερόπουλο.

Ο Λύμπε ήθελε να φύγει στο εξωτερικό έχοντας απορρίψει δύο προτάσεις για νέο συμβόλαιο, όμως στην τελευταία συνάντηση με τον Ντέμη έψαξε την πιθανότητα να μείνει. Το αν το ήθελε ή όχι θα φανεί από το κατά πόσο θα συζητήσει με τον ΠΑΟΚ μένοντας στο ελληνικό ποδόσφαιρο από το οποίο τόσο (φέρεται πως) ήθελε να αποχωρήσει. Στη συνάντηση αυτή ο Ντέμης δεν έδειξε και τόσο πρόθυμος να ανανεώσει το συμβόλαιο του Λύμπε, προφανώς λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία του παίκτη, το υψηλό(?) συμβόλαιο και το γεγονός ότι ο Δώνης δεν τον υπολογίζει για βασικό.

Αυτό που δεν έλαβαν υπόψη εκεί στη διοίκηση είναι η σημασία του Λύμπε τόσο για τον κόσμο όσο και για τους συμπαίκτες του. Ένας πόλος ηρεμίας στα αποδυτήρια, ένας ποδοσφαιριστής γεννημένος νικητής που ξελασπώνει στα δύσκολα. Η ομάδα χάνει μία λύση πολυτελείας για την επίθεση και ταυτόχρονα χάνεται ένα σημείο αναφοράς, ένας άνθρωπος που στήριξε πάντα την ομάδα στις πολύ δύσκολες στιγμές και έβαλε πλάτη να αρχίσει να μεγαλώνει η λίμνη που λέγεται ΑΕΚ.

Αν πραγματικά ήθελε να φύγει ο Λύμπε έχει καλώς και η συμπεριφορά του Ντέμη δείχνει σεβασμό. Αν όμως συζητούσε έστω και 1% να παραμείνει και δεν εξαντλήθηκε κι αυτό ακόμα, πιστεύω πως είναι μέγιστο λάθος που ελπίζω να μην το βρούμε μπροστά μας.

Σημείο αναφοράς πλέον ο Ριβάλντο με τον Δέλλα, με τον πρώτο να πρέπει να κάνει χρονιά ίδια με τα περσινά τελευταία παιχνίδια και να παίξει και για το Λύμπε στα δύσκολα. Μονόδρομος για την ΑΕΚ φέτος ο επαναπατρισμός του Κατσουράνη, ώστε να καλυφθεί και το κενό στα χαφ με μια ποιοτική λύση και το ηγετικό στοιχείο του Λύμπε με αυτό του κάποτε συναρχηγού του… Επίσης, απαραίτητη θεωρώ την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού με καλό σουτ και πάσα, γιατί τέτοιος αυτή τη στιγμή αγωνιστικά δεν υπάρχει. Άλλωστε δεν ξέρουμε αν ο Μπλάνκο θα έχει ρέντα και την επόμενη χρονιά..

Λύμπε ξέρεις ότι πάντα θα σε σεβόμαστε και θα παρακαλάμε να βρεις αυτό που θέλεις εκεί στο εξωτερικό. Ευχαριστούμε για όλα…

Ντέμη που πάμε? Βγες να μιλήσεις και βοήθησε να καταλάβουμε τι κάνεις….

Ο φίλος ο Α.

Thursday, July 3, 2008

ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ….

Ο Δικέφαλος Αετός ήταν το σύμβολο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και συμβολίζει τους δύο διαφορετικούς κόσμους που ανήκαν στο Βυζάντιο, δηλαδή δύση και ανατολή. Ο σημερινός Δικέφαλος μοιάζει να έχει κληρονομήσει αυτή τη…διάσταση απόψεων και τον πολιτισμικό διχασμό. Όσο θυμάμαι ο λαός είναι διχασμένος σε ρομαντικούς ΑΕΚτζήδες και σε ρεαλιστές (μπαφιασμένους από την καζούρα). Κλασικό το Μπαγεβιτσικοί-ΑντιΝτούσαν, το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια-γήπεδο όπου κάνει ο χώρος, Ντεμικοί-Αντιντεμικοί και τώρα το χειρότερο: Μελισσανιδικοί-Ντεμικοί.

Ο Μελισσανίδης και ο Νικολαϊδης περισσότερο κι από δύο τάσεις για τη διοίκηση της ομάδας είναι και δύο διαφορετικές κουλτούρες. Από τη μία ο Ντέμης, με το πολυμετοχικό μπλοκ, τη διάθεση για αλλαγή στα κατεστημένα της κερκίδας και στην ποδοσφαιρική νοοτροπία και τα μετρημένα λεφτά με ελεγχόμενο budget. Από την άλλη ο «γ… και δέρνω» παράγοντας στυλ και ύφους Κόκκαλη, με τα πολλά λεφτά, τη διάθεση να ενεργήσει στο παρασκήνιο ώστε να μην αδικείται η ομάδα και να προχωράει σε κινήσεις εντυπωσιασμού (όπως αυτή η πρόταση).

Η πρόταση του Μελισσανίδη είναι απλά κίνηση για να πάρει τον κόσμο με το μέρος του. Όντως δεν χρειάζεται η ομάδα 140 εκατομμύρια σε αυτή τη φάση. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έχει γίνει από πέρσι κατά 15 εκατομμύρια αλλά θα πάνε για προπονητικό. Λειτουργικά χρειάζονται πολύ λιγότερα τα οποία μπορούν να βάλουν και οι νυν μέτοχοι. Το κάνουν όμως?

Ας δούμε τι βάζουν φέτος οι μέτοχοι μέχρι στιγμής, λαμβάνοντας υπόψιν τι γλιτώνουν σε σχέση με πέρσι.

ΠΗΓΕΣ

ΧΡΗΣΕΙΣ

ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΖΕΡ 1.500.000

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ:

ΤΟΖΕΡ 160.000

ΖΗΚΟΥ 500.000

ΜΟΡΕΤΟ 360.000

ΚΑΛΟΝ 600.000

ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ 250.000

ΣΕΖΑΡ 240.000

ΜΑΝΟΥ 220.000

ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ 100.000

ΑΣΚΑΡΑΤΕ 100.000

ΑΓΟΡΕΣ:

ΣΚΟΚΟ 1.500.000

ΣΑΧΑ 400.000(ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΝΑΤΖΕΡ)

ΡΙΚΚΑ 600.000

ΜΠΕΡΝΣ 500.000

ΜΠΛΑΝΚΟ 950.000

ΕΝΤΙΝΙΟ 500.000

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

ΡΙΚΚΑ 200.000

ΣΑΧΑ 600.000

ΜΑΪΣΤΟΡΟΒΙΤΣ 800.000

ΣΚΟΚΟ 650.000

ΜΠΕΡΝΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ

ΑΥΞΗΣΗ ΜΠΛΑΝΚΟ 120.000

Στα παραπάνω ποσά δεν περιλαμβάνονται οι προμήθειες των ατζέντηδων, παρά μόνο στην περίπτωση του Σάχα που κατείχαν το 50% των δικαιωμάτων.

Βλέπουμε πως η διοίκηση έχει εξοικονομήσει περίπου 4.000.000 και έχει δώσει χονδρικά 7.000.000 αν δεχτούμε πως ο Μπερνς θα πάρει περίπου 150-200 χιλιάδες.

Αν διαχωρίσουμε το budget σε μεταγραφών και συμβολαίων, η διοίκηση έχει βάλει σε μεταγραφές 4.500.000 και έχει πάρει 1.500.000 δηλαδή έχει βάλει καθαρά 3.000.000, ενώ στα συμβόλαια έχει εξοικονομήσει 2530 και θα δώσει επιπλέον 2.370.000 συν το συμβόλαιο του Μπερνς, δηλαδή οριακά έχει δώσει κάτι παραπάνω.

Συμπέρασμα: τα λεφτά που έχει δώσει η ομάδα Νικολαϊδη είναι ελάχιστα σε σχέση με τις εξαγγελίες περί 10 εκατομμυρίων, με τη σημείωση ότι θα έρθουν άλλοι 2 παίκτες. Αν η ομάδα πάει καλά, θα μιλάμε για σύνεση και σωστό προγραμματισμό. Αν όχι για ανεπάρκεια της διοίκησης να καλύψει τις φιλοδοξίες του λαού. Αν κοιτάει κανείς το λογιστικό κομμάτι πάντως, οφείλει να βγάλει το καπέλο στη διοίκηση…

Ένα τελευταίο σημείο που μπορεί να αγγίξει κανείς είναι η αναλογία ελλήνων-ξένων στο ρόστερ.13 είναι οι ξένοι και οι έλληνες μαζί με τους μικρούς κοντά στους 18(χωρίς να ξέρουμε ακόμα ποιοι θα πάνε δανεικοί). Το πρόβλημα είναι πως οι ξένοι λογαριάζονται όλοι ως πρώτες επιλογές, ενώ οι ντόπιοι κυρίως ως εναλλακτικές λύσεις. Αυτό όμως, όπως και το αγωνιστικό είναι θέμα για να ασχοληθούμε εκεί κοντά στον Αύγουστο που θα ξεκαθαρίσει κάπως το θέμα.

Με βάση τα παραπάνω, έχω την εντύπωση πως αυτό που συζητούν οι μέτοχοι, δηλαδή την είσοδο του Μελισσανίδη ως μετόχου είναι το ιδανικό. Είναι γνώστης του χώρου και πιστεύω πως στις αποφάσεις που ο Ντέμης έχει άλλη άποψη από τους άλλους μετόχους (βλέπε play-off, δημιουργία ελληνικού κορμού) θα στήριζε τον Ντέμη. Η αγορά όμως του πακέτου από Μελισσανίδη θα έφερνε την ΑΕΚ πολλά χρόνια πίσω σε μια φάση που πρέπει να κάνει το τελευταίο βήμα προς την κατεύθυνση της αποκοπής από το δύσκολο παρελθόν. Έτσι πιστεύω πως είναι καλοδεχούμενος ο τίγρης αν θέσει τον εαυτό του ως γρανάζι στην υπηρεσία της ΑΕΚ, διαφορετικά ας στηρίξει την ομάδα όπως κάθε χρόνο αγοράζοντας διαρκείας…

Υ.Γ.: Καλά ρε Γραμματέα, ακόμα δεν τελείωσε η εξεταστική πάλι με οικονομικά με μπλέκεις?...Αίσχος!

Ο φίλος ο Α

Wednesday, July 2, 2008

Παρένθεση(Λ.Σκόρδας)


Aν και το blog αναφέρεται στα της ΑΕΚ,θα κάνω μια παρένθεση για ένα θέμα που με ενδιαφέρει.Μιλάω για την ομάδα του Άρη,τον Κ.Λάμπρο Σκόρδα και τον Μπάγεβιτς.Αφορμή είναι η παραίτηση του τελευταίου επειδή λέει δε δεχτηκε να μη χρησημοποιεί τον Αβραάμ Παπαδόπουλο,όπως του είπε ο Λάμπρος.Πρέπει να πω ότι αυτά που λέω δεν αφορούν τον 'Αρη συγκεκριμένα αλλά τα ίδια θα έλεγα σε οποιαδήποτε ομάδα και αν εξελίσσονταν τα τελευταία γεγονότα.

Η βασική αιτία που γράφω έιναι για να δηλώσω τη στήριξη μου στον Κ.Σκόρδα για την όλη πορεία του μέχρι σήμερα.Θυμάμαι μια εκπομπή σε ράδιο της Θεσσαλονίκης όταν προτοείχε αναλάβει ο ΛΣ τον 'Αρη όπου το 100% των φιλάθλων που βγαίναν τον έβριζαν (ήταν παρόν και ο ίδιος) και του έλεγαν να φύγει πριν καν ξεκινήσει.Σε αυτά τα 3-4 χρόνια που ο ΛΣ είναι στον 'Αρη κατάφερε να την ανεβάζει κάθε χρόνο από ένα σκαλί.Για τα προηγούμενα χρόνια νομίζω πως τα δεδομένα είναι γνωστά.Σαν ένα ρεζουμέ μπορούμε να πούμε ότι από την Β' εθνική ο 'Αρης καθιερώθηκε στην 4η θέση.Πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε την κατασκευή νέου γηπέδου που σε συνδιασμό με τη μη πώληση βασικών παικτών είναι ακόμη ένα βήμα προς τα μπρος.Με λίγα λόγια θέλω να πω πως όταν οι πρόεδροι όλων των μεσαίων ομάδων ενεργούν όπως ο Σκόρδας το ποδόσφαιρο θα πάει μπροστά.Αν κάνουν τους τσάτσους των μεγάλων(πχ Τσακίρης,Πανόπουλος) δε θα φτιάξουν ποτέ τις ομάδες τους.Ο Σκόρδας μέχρι στιγμή έχει δώσει δείγματα ότι αγαπάει την ομάδα και ότι θέλει να την κάνει μεγάλη χωρίς να πατήσει επί πτωμάτων.

Αγαπάει την ομάδα γιατί αν είχε μπει για το χρήμα θα πουλούσε και τον Μπάγεβιτς και τον Αβρααμ.Αντίθετα προσπάθησε να τους κρατήσει(ή να τους πουλήσει ακριβά) και μάλιστα με διαφαινόμενο οικονομικό κόστος(στην περίπτωση που θα έφευγαν λεύτεροι).Αυτά με πείθουν ότι είναι μπεσαλής.Επίσης θυμάμαι και τις παρεμβάσεις του στους πουρουπουπούδες όποτε χρειάστηκε να προστατέψει την ομάδα του.

Το ότι δε θέλει να πατήσει επί πτωμάτων φαίνεται από την όλη συμπεριφορά του.Για παράδειγμα στο ματς του Χαριλάου με την ΑΕΚ θα μπορούσε να κάνει τον κινέζο για να διακοπεί το ματς και να το πάρει στα χαρτιά,αλλά δε το έκανε.Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο θα είχε κάθε λόγο να το κάνει με τα αίσχη που κάναν οι συνΑΕΚητζήδες(μέσα ήμασταν και τα βλέπαμε).Και αυτό με πέιθει για την πίστη του στο ευ αγωνίζεσθαι.

Τώρα για το κρέμασμα του συβμολαίου του Αβραάμ νομίζω πως θα ήταν ένα μέτρο πίεσης για να τον πείσει να ανανεώσει.Αυτό που θέλει έιναι να μην τον πουλήσει σε Ελληνική ομάδα και καλά κάνει.Αρχηγός είναι,στα 24,καλός παίκτης,'Ελληνας.Δώστε 4 και πάρτε τον.Αν νομίζετε ότι δεν τα αξίζει μην ασχολείστε.Εγώ τόσα θέλω.Βρείτε καλύτερο με πιο λίγα.Εσυ ρε γαύρε φέτος είχες 40 εκ καθαρά κερδη και δίνεις 2 εκ?Εσυ ρε βάζελε έχεις 30 εκ μπάτζετ.Και συ ρε Αβρααμ,δεν σου κόβω την καριέρα.Πάνε όπου θες στο εξωτερικό και ας πάρω εγώ λιγότερα αλλά όχι στην Ελλάδα.Ανανέωσε και θα σε δώσω δε θα σε φυλακίσω.Αυτοί δώσαν 4 για το Χριστοδουλόπουλο που έκανε κακή χρονιά,θα τα δώσουν και για εσένα.Αλλά ο Παπαδόπουλος δεν ξηγήθηκε σωστά,δεν ανανέωσε.Έτσι ο Σκόρδας έπρεπε να αποφασίσει αν θα έπαιζει τον παίχτη ή αν θα του κρεμάσει το συμβόλαιο.Σου λέει αν τον βάζουμε να πάιζει,ούτε θα ανανεώσει και επιπλέον του χρόνου που θα είναι αντίπαλος μας θα είναι σε πλήρη φόρμα.Ενώ αν τον βάλουμε για λίγο στη φορμόλη...

Τέλος θέλω να αναφερθώ σε αυτή την σαλαμάνδρα το Ντούσαν.Ο φραγκοφωνιάς που δεν ξέρω τι έκαμνε με τη Στανίση αλλά τα πανταλόνια τσάμπα τα φοράει.Θυμίζω ότι πριν πάει στον 'Αρη έιχε ευθαρσώς δηλώσει "Στην Ελλάδα θα γυρίσω μόνο για την εθνική".Και να ήταν αυτό μονάχα,στην ΑΕΚ τον έχουμε μάθει καλά.Ο άνθρωπος δεν έχει καθόλου τσίπα,καμιά συνέπεια,μηδέν καρδιά.Και βγήκε πάλι και παραιτήθηκε με γαρνιτούρα τα γνωστά κροκοδείλια.Αιτία λέει ότι δε μπορέι να του λέει η διοίκηση ποιον παίκτη θα παίζει.Να δούμε σε λίγο καιρό που θα καταλήξει (γιατί θα το έχει από τώρα έτοιμο) και θα κρίνουμε αν ήταν η αιτία ή η αφορμή.Πάντως δε με πείθει με τίποτα ο Μπάκακας.

Σκόρδα κράτα γερά,για ένα υγειές ποδόσφαιρο.
Γραμματέας